MTEL Global je kompanija koja svoje usluge pruža širom sveta, sa opštim portalom namenjenim svim pojedinačnim tržištima (zemljama) izuzev tržišta Nemačke, Švajcarske, SAD i Kanade za koja postoje posebni portali.

Trenutno se nalazite na portalu
namenjenom svim tržištima izuzev Nemačke, Švajcarske, SAD i Kanade.

Kliknite na dugme SAZNAJ VIŠE i posetite portal na kom možete da vidite pregled dostupnih MTEL usluga
i uslove kupovine primenljive za zemlju iz koje Vi dolazite.

Saznaj više
akcija

ALLES IST BESSER, WENN DU 6 ZAHLST, UND SCHAUST 12 MONATE LANG

Genieße über 270 der beliebtesten Ex-YU-Kanäle in super serie. Profitiere von einem nicht standardmäßigen guten Angebot: Zahle 6 Monate und die nächsten 6 erhältst Du kostenlos!
Alle Preise verstehen sich ohne MwSt.
add icon minus icon Zusätzliche Information

Akcija Plati 6, gledaj 12 na cene TV paketa važi do 31.08.2021.

TV sadržaju se može pristupiti putem MTEL TV aplikacije na Smart TV-u, Apple TV-u, telefonu i tabletu. MTEL TV aplikacije se može instalirati na 6 uređaja, ali se usluga istovremeno može koristiti na do 4 uređaja (u zavisnosti od paketa). TV sadržaju se pristupa putem korisničkog imena i lozinke koji se dobijaju nakon kupovine u mejlu. U slučaju kupovine STB uređaja, pristup se automatski konfiguriše.

MTEL TV aplikacija je podržana na sledećim uređajima: Samsung Smart TV: Modeli iz 2014/15/16/17/18/19/20 godine i WebOS Legacy Platform (TV SDK 5.1), Tizen 2.3/2.4/3.0/4.0 LG SmartTV: Modeli od 2014 (WebOS), modeli iz 2011-2014 (NetCast 2.0 i vise verzije) Android TV: Sony, Phillips, Fox, Vox, Toshiba sa Andorid TV OS Android telefon/tablet: OS Kit Kat 5 ili noviji Apple TV: 4-ta generacija Apple TV ili novija, kao i tvOS 10.0 i više Amazon Fire TV: 3 generacija FireTV ili novija iOS uređaji (iPhone, iPad, iPod Touch): iOS 11 ili noviji Chromecast: svi Chromecast uređaji

Video klub je uključen besplatno u Double i Max pakete za pretplate izvršene do 31.12.2021. Video klub sadrži najgledanije domaće serije originalne i vrhunske produkcije i redovno se dopunjava novim serijama različitih žanrova (drama, humorističke, akcione, kriminalističke serije i sl.).

Prikazane cene su za ukupno trajanje promo paketa i važe do kraja trajanja akcije. Porez se obračunava u korpi prilikom kupovine. Nakon isteka inicijalnog perioda za akciju Plati 2, gledaj 4, pretplata se automatski obnavlja na mesec dana. Pretplatu možete da otkažete online u svakom trenutku. Kanali za odrasle dostupni su uz STB uređaj.

star devices

Neben dem großartigen Angebot erwartet Dich in den Paketen:

  • Über 250 Ex-YU-Kanälen
  • Über 300 Radiosender
  • Verfügbarkeit auf bis zu 6 Geräten
  • Sehen Sie gleichzeitig Programme auf 4 Geräten
  • Spulen Sie bis zu 7 Tage zurück

Zusätzlich zu all dem erhältst Du ein Set-Top-Box-Gerät für nur 1 Sonderpreise gelten bis zum 01.04.2021

email
E-mail
Sende uns eine E-Mail an:
support@mtel.global
call
Call
Ruf uns an
und spare die Zeit!
Social Media
Folge uns auf
Facebook, Youtube
und Instagram
poslovnice
Poslovnice
Poseti našu poslovnicu
i saznaj sve što te interesuje